Få ekstra inntekt gjennom kortidsutleie!

Mange tenker sikkert at man bare får leid ut hele leiligheter til turister. Slik går mange glipp av store summer man kunne tjent på å leie ut et enkelt rom i egen bolig. I dag finnes det flere nettsider som tilbyr denne typen utleiemuligheter.

Mange har sikkert hørt om konsepter som Couchsurfing, der man låner ut sofaen til tilfeldige turister. I det siste har det også dukket opp alternativer for de som ønsker å leie ut et rom eller en sofa til reisende mot betaling. Dette gir gode muligheter for inntjening uavhengig av om du ikke har en hel bolig å tilby.

Slik kommer du i gang
Det finnes flere nettsted som tilbyr denne formen for kortidsleie. En av de største er den kjente nettsiden AirBNB. Her kan man selv enkelt legge inn annonser som omtaler det man ønsker å leie ut. Uavhengig av om man har en leilighet, et rom eller bare en sofa er det mulig å poste et tilbud her. Man velger selv hvor lenge man ønsker å leie ut, hvilken periode og til hvilken pris man ønsker å tilby overnatting. Ved å legge ut noen bilder og gi en beskrivelse kan man bidra til å øke egen eksponering og sjanse for suksess.

Betaling ordnes enkelt gjennom nettstedets løsninger og det er dermed trygt å leie ut til overnatting. På denne måten kan man få en solid ekstra inntekt på egen bolig uavhengig av hvilke overnattingsmuligheter man tilbyr. Det er bare å legge ut en annonse og vente på at kundene skal melde seg!

Comments are closed.