Gjør bloggen til din inntektskilde!

Svært mange nordmenn har tatt steget og opprettet en egen blogg. Konseptet byr på gode muligheter til å vise frem glimt fra hverdagen og gi uttrykk for egne meninger. Om man er smart kan man samtidig tjene penger på innholdet man publiserer på nett.

Det er kanskje vanskelig å tenke seg at man skal tjene penger på private bloggposter som man skriver for slekt og venner. Likevel har dagens nettkonsepter gjort det mulig å nå ut til store lesergrupper gjennom å opprette en blogg. Får man mange besøkende kan det lønne seg å begynne med affiliate-markedsføring gjennom bloggen.

Hva er affiliate-markedsføring?
Dette er en type markedsføring der man får betalt for å rekruttere kunder til ulike leverandører gjennom egen nettside. Man kan eksempelvis få betalt for antall klikk, oppnå provisjon på salg eller tjene på at kundene registrerer seg hos leverandøren. Det er mange typer virksomheter som benytter seg av affiliates. Dette gjelder både finansinstitusjoner, nettcasino og nettbutikker av ulikt slag.

Slik går man frem
Flere firmaer tilbyr i dag denne typen markedsføringsprogrammer. Noen av de mest kjente er EuroAds, Netbooster og Tradedoubler. Her må man registrere seg og få godkjent bloggen som samarbeidspartner. Når dette er gjort får man tilgang til bannere og linker som man legger inn på bloggen. Da er det bare å vente på at besøkende skal trykke på disse linkene og benytte seg av tilbudene. Så enkelt kan hvem som helst tjene penger som affiliate med egen blogg!

Comments are closed.