Tjen penger på spørreundersøkelser!

Mange går rundt med en drøm om å tjene penger på å jobbe fra eget hjem. Det finnes en rekke muligheter for å tjene penger på internett. En av disse er å ta del i betalte spørreundersøkelser som danner grunnlag for markedsanalyser.

Det er mange selskaper som ønsker å få innblikk i hvordan kundene ser på deres produkter. De vil definere sin egen målgruppe, forstå markedet og hva forbrukerne etterspør. Dette gjør at flere aktører i dag tilbyr folk betaling for å være med på slike spørreundersøkelser. Det er derfor gode muligheter for at du kan tjene penger på å svare på spørsmål på nett!

De beste sidene
De finnes mange gode tilbydere av undersøkelser både internasjonalt og spesifikt på det norske markedet. Noen tilbyr betaling med ekte penger mens andre gir deg muligheten til å tjene inn gavekort fra forskjellige nettbutikker. To gode alternativer er Meningstorget og Survey. Hos Meningstorget får man gavekort for å gjennomføre undersøkelser mens man er med i konkurranser om store premier som deltaker hos Survey. På det internasjonale markedet er Ipsos Access Panels et godt alternativ. Ved å svare på spørsmål hos Ipsos er man med i trekningen av forhåndsbetalte Mastercards på 8000 kroner. Det er med andre ord stort potensiale for å tjene mye penger på deltakelsen.

Om man ser etter muligheter til en ekstrainntekt på nett kan spørreundersøkelser være en god mulighet. Ved minimal egeninnsats kan man fort tjene eller vinne store beløp ved å gjennomføre undersøkelsene.

Comments are closed.